zondag 17 februari 2013

Thelosen Tweeling geboren!

Jaaa, de tweeling is geboren!! Hier een berichtje van enorme trotse maar ook vermoeide ouders.


Laten we meteen beginnen met het voorstellen van onze prachtige dames. Hieronder zien jullie Philine, de oudste van de twee, geboren om 21.59 op 31 januari (Elise volgde een minuut later). Vergeleken met haar zusjes heeft Philine een spectaculaire bos haar (nu nog tenminste), maar lijkt ze tot nu toe ook de rustigste.



Hieronder zien jullie Elise, de jongste telg van R&R, maar nu al "quick on her feet", zoals ze hier zeggen. Deze dame meldt zich altijd als eerste voor een voeding en doet dat op weinig subtiele wijze.


Verder:
-Phelise....Eline....vermoeidheid doet rare dingen met je en we halen de meiden dan ook regelmatig door elkaar!
-Heeft Ralf, als een ware Chinees, al het beschuit uit de schappen van de Nederlandse winkel hier gekocht, zodat we beschuit met muisjes kunnen serveren;
-Heeft Emilie de intentie om heel lief te zijn voor de babies maar pakt dit in de praktijk - door  de niet al te houvaste motoriek van een 1 jarige - niet altijd zachtaardig uit. Voorlopig mag "aaaaien" alleen op de voetjes, om de fontanellen van de tweeling te ontzien;
-Is de tweeling op de valreep nog in het Jaar Van De Draak geboren. Volgens de Chinezen staat er dan ook veel voorspoed te wachten voor onze dragon babies...Gong Xi Fa Cai (=gelukkig nieuw jaar!)

Hieronder wat foto's uit het ziekenhuis, de thuiskomst en natuurlijk de baby kamer.
We komen snel met updates! Tot later en groeten uit Singapore van een geexplodeerde familie,


R & R
Emilie, Philine en Elise




Geen opmerkingen: