maandag 10 december 2012

Het is feest!

Het feestseizoen is hier losgebarsten met Sinterklaas en de verjaardag van Emilie. Het arme meisje heeft zoveel gekregen dat ze van gekkigheid maar met de ballonnen is gaan spelen!

Maar eerst even een update over Emilie's "Education program", want een Singaporese meid is op haar toekomst voorbereid! Emilie gaat dan ook niet zomaar naar een creche, maar naar The Little University - alwaar ze een heuse leer-syllabus hebben voor de infant group (0-15 maanden). Emilie gaat slechts 2 ochtenden in de week naar de LittleUni in plaats van 5 hele dagen....wat de leiding grote zorgen baart omdat ze nu vast en zeker een onoverbrugbare achterstand voor Algebra, Kunst en Mandarijn zal oplopen wat de goede naam van de school niet ten goede komt. Maar aangezien R&R ook geen experts waren in Mandarijn en Algebra en het toch hebben weten te redden op The Big Uni in het hoge noorden, durven we dit risico te nemen.
Wat veel minder van jullie weten, is dat R&R in een ver en grijs verleden nog wel eens ge-BOMt hebben op de RuG (voor de niet-Groningeners: Bewegen Op Muziek). Gelukkig / Helaas* nooit samen. En BOMmen (op z’n babies) is precies wat onze kleine spruit op de maat van de vrolijke Sinterklaas liedjes doet.

(* doorhalen wat niet van toepassing is).





En 2 dagen later was het alweer tijd voor het volgende feest: Emilie is 1 geworden!!! HOERA, HOERA! Dat moest natuurlijk gevierd worden, en we hebben ook meteen onze nieuwe condo Palm Springs ingewijd! De ene R is volledig losgegaan met roze vlaggen en roze ballonnen en roze servetten (met nog 2 meiden in aantocht een goede ROI, aldus deze R). Vervolgens heeft Emilie slechts twee uur van het feestje meegekregen, waarna ze gesloopt naar bed ging - en wij het feestje nog mooi een paar uur hebben doorgezet.

Nu is oma uit Rotterdam hier, dus de verwenning van onze Birthday Girl gaat nog even door.

Iedereen heel erg bedankt voor de mooie kadootjes en de stroom lieve kaartjes/ sms'jes uit Nederland!!




Geen opmerkingen: