woensdag 26 december 2012

Merry Christmas!

Ho Ho Ho

We hopen dat iedereen hele fijne kerstdagen heeft (of heeft gehad, zoals in ons geval, want 2e kerstdag is geen feestdag hier). Maar inderdaad we zijn sowieso wat laat met onze Urbi et Orbi, dus hierbij ook meteen de allerbeste beste wensen voor 2013. We wensen iedereen alvast een super 2013 en meer in het bijzonder:
· Een goede gezondheid,
· Een flinke dosis liefde,
· Voorspoedige bevallingen,
· Fijne nieuwe huizen / huurders / kopers / verkopers,
· Puike Internet dates,
· Success met ondernemen / starten met ondernemen,
· Leuke & uitdagende nieuwe banen,
· Geslaagde bruiloften!
Ja, we hebben een uitgebreide familie en vriendengroep, maar we hebben iedereen wel gecoverd met bovenstaand rijtje :-)

R&R hebben een topkerst gehad met een groots diner in de aloude MBR (wat fijn om weer eens terug te zijn), W&E (grrrr squash revanche nodig!) op de kerstavond over de vloer gehad waarin we tot grote hilariteit op verkeerde nachtmissen uitkwamen, opgezadeld raakten met een taxi chauffeur die de 3 kwartier durende zoektocht met ons zoooo leuk vond dat ‘ie mee wilde gaan naar de nachtmis, en toen we de nachtmis eindelijk gevonden hadden moesten we na 10 minuten weer weg ivm oppas), een engelachtig kerstkoor bij het Raffles Hotel (let op het arme jongetje aan de kant van de meisjes – hij had echt het hoogste Vanenburg stemmetje van iedereen en natuurlijk wat videomateriaal van onze eigen (b)engel. Ja, ja Emilie gaat zelfs de trap op. Leuk he! Maar niet zo leuk voor de foto’s; de blauwe plek op haar wang is nog niet weg of ze loopt nu met een blauw oog rond. Tja….

Hieronder de foto's inclusief Emilie die in haar sas is op de Skype en filmpje.

Dag allemaal!!

PS:
Beste mensen vergeet niet dat we op 9 februari van het jaar van de draak naar het jaar van de slang gaan, dus alle aandelen / beleggingen /etc op 8 februari van de hand doen > sell, sell, sell!! Al weten de meer ingevoerden dat je voor een succesvol beleggingsbeleid precies contrair aan R&R handelt :-)




Geen opmerkingen: